Deelnemerservaringen


“Er kwamen gedachten en gevoelens naar boven drijven die normaal onder de oppervlakte blijven. Bijzonder!”

Mindfulnesstrainer-in-opleiding Charlotte Maas schreef een blogpost over haar ervaringen met de schrijfretraite ‘Een maand met Thich Nhat Hanh’.
Lees haar stuk hier.“De schrijfretraite heeft me door een moeilijke periode in mijn leven heen geholpen en me rust gegeven, daar ben ik heel dankbaar voor.
Met de geleerde schrijftechnieken ga ik zeker op mijn manier verder.”

– Een cursist over de schrijfretraite ‘Rust’“Ik heb heel veel plezier beleefd aan de schrijfretraite.
Ik probeer nu elke dag iets te schrijven – ik denk aan geluksmomenten of verwonderingen, aan wie me wat gebracht heeft deze dag.”

– Een cursist over de schrijfretraite ‘Kracht’


Betoverend Schrijven - Rust 1
© Shutterstock, Inc.


“Schrijven doe ik graag. Altijd al gedaan. Het ontbreekt me niet aan inspiratie, er is eerder sprake van overkill.
Deze week heeft me o.a. het inzicht gebracht dat structuur aanbrengen (tijdsaspect, onderwerp etc.) deze stroom juist niet afremt. Dat inzicht is fijn, geeft rust en verdieping. Dus ga ik met aandacht verder schrijven! Puur voor mezelf.”

– Een cursist over de schrijfretraite ‘Inspiratie’“Marcus Aurelius is een grote inspiratiebron voor mij; ik probeer daarmee weer geïnspireerd aan het schrijven te slaan, net als indertijd met Thich Nhat Hanh.”

– Een cursist die de schrijfretraites ‘Een maand met Marcus Aurelius’ en ‘Een maand met Thich Nhat Hanh’ volgde“Ik ben erg blij met de schrijfretraite. Ik kom weer een stap verder in mijn denkprocessen.”

– Een cursist over de schrijfretraite ‘Rust’“Ik vind het een hele fijne cursus, die ik ook nog kan herhalen voor mezelf.”

– Een cursist over de schrijfretraite ‘Een maand met Thich Nhat Hanh’


Betoverend Schrijven - Rust 2
© Shutterstock, Inc.